Izdvojeno

 
 

Lepoglavska čipka na promotivnim panoima

 

U Lepoglavi – Gradu čipke i čipkarstva, ovih su dana postavljeni promotivni panoi s motivima lepoglavske čipke.
Na stupove javne rasvjete u Ulici hrvatskih pavlina, od župne crkve do Doma kulture, postavljeno je desetak takvih panoa na kojima je predstavljeno dvadeset atraktivnih motiva lepoglavske čipke.
Ovakva promocija lepoglavske čipke projekt je Turističke zajednice grada Lepoglave, koji je sufinancirala Hrvatska turistička zajednica.  
- Panoi s motivima čipki postavljeni su kako bismo istaknuli da je Lepoglava - grad čipke i čipkarstva. Posjetitelji će tako tijekom obilaska Lepoglave imati prigodu i na otvorenom vidjeti djelić univerzalne ljepote i posebnosti lepoglavske čipke – istaknula je Ljubica Dubovečak, direktorica Turističke zajednice grada Lepoglave.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Lepoglavska čipka na promotivnim panoima